Na een lange nazomer is de herfst inmiddels echt aangebroken. Zorg dat je helemaal klaar bent voor de frisse dagen met onze nieuwste arrivals uit de Essentials-lijn, waaronder mooie truien. Deze truien zijn stijlvol, comfortabel en zelfs duurzaamheid is niet over het hoofd gezien. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over deze nieuwste collectie Essentials truien. 

Onze heerlijk warme Essentials-truien

In de meest recente Essentials-collectie met met basic kleding voor heren is een belangrijke rol weggelegd voor truien, een kledingstuk dat eigenlijk onmisbaar is met de herfst en winter op komst. Onze Essentials truien zijn ideaal om je in de koude maanden lekker warm te houden.

De gebruikte materialen zorgen daarvoor. Het katoen en polyester voelen warm aan, maar tegelijkertijd ademen de materialen genoeg om ervoor te zorgen dat je het niet té warm krijgt als je bijvoorbeeld in een kamer met de verwarming aan zit. De materialen voelen ook nog eens fijn aan, waardoor deze Essentials truien een echte must zijn voor jouw kledingkast. 

Eenvoudig te combineren designs  

Onze Essentials truien zijn er in verschillende stijlen. Het grootste verschil tussen de modellen zit bij de hals. Een extra warme optie is de coltrui, die je nek beschermt tegen de kou. Bovendien ziet zo'n col er ontzettend stijlvol uit. Is een coltrui niet helemaal jouw ding? Dan kun je kiezen voor een Essentials trui met een standaard ronde hals. Daarnaast behoort een trui met V-hals ook tot onze Essentials-collectie.  

Zoals gebruikelijk in onze Essentials-collectie hebben de truien geen prints of patronen in het design. Ze zijn allemaal effen, en in kleuren die relatief goed te combineren zijn met andere items in je outfit. Zwart kun je eigenlijk met alles combineren, en ook grijs en donkerblauw past bij heel veel. Deze Essentials-truien kun je bijvoorbeeld goed dragen op een herenspijkerbroek, maar ook op andere soorten herenbroeken, zoals als chino's. Dat is één van de redenen waarom het zo lekker is om zo’n trui in je kast te hebben hangen: ze zijn ontzettend veelzijdig. 

Truien van gerecyclede materialen  

De truien in onze Essentials-collectie zijn niet alleen ontzettend stijlvol en comfortabel, maar zijn ook een bewuste keuze. Voor onze Essentials truien is gebruik gemaakt van gerecyled katoen en polyester. Hierdoor verdienen deze Essentials truien ook het GRS-keurmerk. Dit staat voor Global Recycled Standard en is een internationaal erkend keurmerk, dat naast het gebruik van gerecyclede materialen er onder andere op let dat er geen schadelijke chemicaliën gebruikt worden in het productieproces.  

Ontdek onze volledige Essentials-collectie 

De truien zijn een belangrijk onderdeel van de meest recente Essentials-collectie, maar niet het enige. Ook van bijvoorbeeld overhemden, polo’s en T-shirts hebben we Essentials, dus allemaal met basic designs. Voor het aankomende winterseizoen gaat er echter niets boven de heerlijke Essentials-truien. Wil jij deze ook graag hebben? Bekijk dan onze collectie en bestel ze bij TWINLIFE!