Hoe kunnen we helpen?

FAQ

Hoe kan ik retourneren of herroepen?

Retourneren
Je kunt jouw bestelling via ons retourneren door een retour label aan te maken via deze link. Vul vervolgens jouw bestelnummer en het e-mailadres, waarmee de bestelling is geplaatst, in. Vervolgens kun je een servicepunt naar keuze opgeven om de bestelling te retourneren en een retourlabel downloaden.

Herroepingsrecht
Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Alles wat je hebt afgerekend, zoals de prijs van het product en de kosten van de heenzending, worden vergoed. De retourkosten zijn voor eigen rekening en zijn €5,25 per pakket.

Retouradres
Montapacking T.a.v. Twinlife
Polderweg Oost 19
2973 AN Molenaarsgraaf

Herroepingsrecht
Het recht van herroeping/ontbinding is kort gezegd het recht van de consument om binnen 14 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding retourneren. Alles wat je hebt afgerekend, zoals de prijs van het product en de kosten van de heenzending, worden vergoed. De retourkosten zijn voor eigen rekening en zijn €5,25 per pakket.
Om van je herroepingsrecht gebruik te maken kun je het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken. Via dit formulier maak je aan Twinlife kenbaar dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.

Download hier het herroepingsformulier (pdf)

Kan ik een product ook ruilen?

Ja, ruilen is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via orders@twinlife.com of telefoonnummer: +31627025961 (tijdens kantooruren). Door ons het ordernummer te geven, kunnen wij je snel helpen.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij het retourneren van de volledige bestelling restitueren wij het gehele bedrag, inclusief eventuele verzendkosten. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer de bestelling deels wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet terugbetaald. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Daarom graag de artikelen in originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking retourneren.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Ik heb een klacht. Wat moet ik doen?

We raden je aan om klachten over onze service of producten eerst bij ons kenbaar te maken via orders@twinlife.com.Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden via https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht niet bij ons in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

Heb ik recht op garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Gaat het product dus snel kapot of bevat het een productiefout? Laat het ons direct weten!

Get in touch

Have questions about your order, or a general enquiry?