Nieuw bij TWINLIFE: onze weekdeals. Vanaf nu hebben we elke week mooie aanbiedingen waar je zeven dagen lang van kunt profiteren. Wees er daarom snel bij! 

De juiste aanbiedingen op het juiste moment

Elke week hebben we weer andere items in onze weekdeals. We selecteren wekelijks een mooie selectie TWINLIFE items, die ene week voor een extra zachte prijs. De selectie kan afgestemd zijn op bijvoorbeeld een seizoen, collectie of kleur. Houd onze webshop in de gaten voor het actuele aanbod weekdeals!

Flinke kortingen in onze weekdeals

De kortingen op onze weekdeals kunnen flink oplopen. Het verschilt per item, maar soms kun je wel tientallen euro's besparen per kledingstuk. Hou onze weekdeals daarom goed in de gaten als je van koopjes houdt. 

Onze weekdeals zijn niet hetzelfde als onze sale. Het aanbod in de sale is groter en vaak is die kleding langer afgeprijsd. Je kunt de weekdeals daarom zien als een bonus, nóg meer items die extra scherp geprijsd zijn. 

Laat de weekdeals niet aan je voorbijgaan

Als je onze weekdeals bestelt, profiteer je ook nog van de gebruikelijke voordelen van TWINLIFE. Hierbij kun je onder andere denken aan een snelle levering en een gratis verzending bij bestellingen boven de 50,-. Je vindt de geselecteerde weekdeals op de homepage. Wees er snel bij en shop je favoriete TWINLIFE items met korting!