Sta jij op een zomerse ochtend voor je kledingkast en weet je niet wat je aan moet trekken op zo’n zonnige dag? Daar kan TWINLIFE je bij helpen! In deze blog delen we namelijk de do’s en don’ts voor een zomerse look. Wat is er hip en trendy deze zomer en wat kun je beter vermijden? Na het lezen van deze blog ben je helemaal op de hoogte.

Dit is helemaal hip deze zomer

Laten we beginnen met een item wat vrijwel iedereen in zijn kast heeft hangen: de spijkerbroek. Met jeans zit je namelijk altijd goed! Of het nu een lange of korte spijkerbroek is maakt niet zoveel uit. Kies vooral waar jij je goed in voelt. Combineer de broek met een overhemd. Dit hoeft niet per se een net overhemd te zijn, denk ook aan een linnen overhemd of een overhemd met korte mouwen. Eén tip: strijk het overhemd! Dat ziet er wel zo netjes uit.

Iets wat helemaal hip is deze zomer zijn vrolijke prints. Van felle kleuren tot aan prints van planten en bloemen. Van een beetje kleur in je outfit wordt iedereen blij toch? Tot slot kun je jouw zomerse outfit afmaken met matchende accessoires zoals een trendy zonnebril of een stoere pet tegen felle zonnestralen.

Dit kun je beter niet dragen

Er zijn ook een aantal items die je beter niet kunt dragen in je zomerse look. Zo is voor mannen een te strakke broek not done. Koop je herenbroeken dus niet te klein en ga voor een wat losser zittende broek. Dat is ook nog eens een stuk comfortabeler! Daarnaast zijn witte sokken ook een no go. Kies liever voor zwarte of grijze enkelsokken. Tot slot willen we je ook behoeden om een wit T-shirt aan te trekken onder je overhemd. Hierdoor zit het overhemd minder mooi en komt het minder goed tot z’n recht.

Zomer items van TWINLIFE

Voor onze collectie herenkleding hebben we ons laten inspireren door de overtuiging dat jezelf durven zijn belangrijker is dan ooit. Vrijheid en avontuur zijn twee elementen die je terugziet in deze collectie. Denk hierbij aan speelse elementen in de kledingitems en eigenzinnige en unieke prints. Ben jij klaar voor een avontuurlijke zomer? Wij wel!