Bij TWINLIFE vind je kleding voor stoere mannen die van avontuur houden. Kleding die net even anders is en je helemaal jezelf laat voelen. Ook als je een grote maat hebt. De kleding van TWINLIFE gaat namelijk tot maat 4XL. Wij vinden het belangrijk dat elke man bij ons terecht kan, of je nu een wat kleinere of grotere maat hebt. In onze webshop heb je daarom een ruime keuze in maten, zonder in te leveren op stijl of unieke details!

Grote maten herenkleding

Via de maattabellen op onze website kun je bepalen welke maat je nodig hebt. Al onze kledingitems hebben een standaard pasvorm. De maat die je normaal gesproken draagt is dan ook in de meeste gevallen goed. De kleding van TWINLIFE is eigentijds en modern. De verrassende details maken onze kleding uniek. Onze kleding is ideaal voor de avontuurlijke man met gevoel voor stijl. Bij ons vind je de perfecte look voor elke dag! Of je nu naar kantoor gaat of een weekend weg met vrienden.

Grote maten voor heren

Wat ons betreft is het erg belangrijk dat kleding comfortabel zit. Is dit niet het geval, dan worden de kledingitems immers maar weinig gedragen. In het ontwerp van onze items houden we hier dus goed rekening mee. De vrijetijdskleding van TWINLIFE heeft mooie functionele kwaliteiten met een goede pasvorm, voor zowel de kleine als grote maat. In onze collectie vind je onder andere:

  • T-shirts
  • Polo’s
  • Sweaters & Hoodies
  • Jackets
  • Jeans
  • Truien & Vesten

Dare to be you!

Bij TWINLIFE vinden we het belangrijk dat, welke maat je ook hebt, jij jezelf durft te zijn. Dat je de kleding durft te dragen die jij mooi vindt. Ongeacht wat anderen daarvan vinden of wat “hoort”. Het zijn de kleine dingen die de TWINLIFE collecties uniek en eigentijds maken. In onze webshop vind je kleding die modern is en speelse elementen bevat. Denk hierbij aan een eigenwijze print of een onconventioneel geplaatste knoop. Klinkt dit als iets wat bij jou past? Klik hier om naar onze shop te gaan.