Jeans of denim zijn niet meer weg te denken uit ieder zijn kledingkast. Niet alleen is het bijna dagelijks ons “uniform”, maar vertaalt het zich ook in andere producten zoals jassen en tassen. Een denim collectie kan daarom natuurlijk niet ontbreken bij TWINLIFE. De jeans in onze collectie zijn comfortabel, duurzaam en ideaal voor dagelijks gebruik.


Denim van TWINLIFE

Bij TWINLIFE hebben we ons in het begin gefocust op één model jeans: LARS. Deze jeans van duurzame denim (gemaakt van Repreve®: gerecyclede petflessen) voldoet aan veel hedendaagse eisen. De jeans heeft de perfecte fit, namelijk Regular Tapered. Deze fit is ruim aan de bovenkant en wat smaller aan de onderkant. Door het gebruik van stretch is deze jeans ook nog eens erg comfortabel.

Duurzame denim

De denim van TWINLIFE is waar mogelijk duurzaam geproduceerd. Een deel van de stof wordt geproduceerd met gerecyclede petflessen. Ten opzichte van een niet-duurzaam geproduceerde jeans wordt hiermee meer dan 45% energie bespaard, 20% minder water gebruikt en 30% minder CO2 geproduceerd. Per jeans worden er ongeveer vijf petflessen gebruikt. Dat klinkt goed toch?

Nieuwe denim collectie 2022

Vanaf het seizoen S22 gaan we onze denim collectie uitbreiden met twee nieuwe modellen: model AXEL en model VIDAR. AXEL heeft dezelfde pasvorm als LARS, maar meer detaillering op de voor- en achterzakken en andere wassingen. Het nieuwste model VIDAR heeft een meer rechte pasvorm en nog meer gedetailleerde en eigentijdse voor- en achterzakken.

Koop je denim jeans bij TWINLIFE

Alle denim broeken hebben een extra zak waar met gemak je telefoon in past. Daarnaast zijn alle jeans uiteraard duurzaam en onder goede omstandigheden geproduceerd. Tot slot is het goed om te vermelden dat alle broeken een strech hebben. Behalve jeans zitten er in de denim collectie ook chambray hemden. Dit is een iets lichtere stof dan denim, met een andere structuur. Deze hemden hebben stoere wassingen met een printje en kun je dragen als overshirt met padding en stoere stiksels.