Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis!
NL + BE: Gratis verzending vanaf €25,-

The Brand

OUR STORY

The Brand

BACK ON TRACK

TWINLIFE staat voor stoer, eigentijds en werelds. TWINLIFE ontwerpt kleding voor de zelfverzekerde, moderne man.

De TWINLIFE man is altijd onderweg, heeft oog voor detail en hecht veel waarde aan duurzaamheid, mooie materialen en een comfortabele pasvorm. Kleding die bijdraagt aan een betere toekomst. Kleding waarmee je er goed uit ziet. Kleding die je het vertrouwen geeft om erop uit te gaan!

DARE TO BE YOU!

TWINLIFE haalt inspiratie uit de overtuiging dat jezelf durven zijn, vrijheid en avontuur, belangrijker is dan ooit. Het zijn de kleine dingen die de TWINLIFE collecties uniek en eigentijds maken. We observeren, we voelen, we schetsen, we creeën en zorgen altijd voor een speels element. Een eigenwijze print, een contrasterende steek, een onconventioneel geplaatste knoop.

Twinlife The Brand
Twinlife The Brand

DRESSED FOR EVERY DESTINATION

We omringen onszelf met werk, zijn de hele dag druk. Social Media vertelt ons dat we meer vrienden hebben dan ooit tevoren, maar we zien ze steeds minder. Wij geloven dat het belangrijk is om samen tijd door de te brengen. Tijd met degene die het meest voor ons betekenen.

Dus ga erop uit! Verzamel verhalen met vrienden, ontsnap aan de routine, beleef èchte momenten en maak herinneringen! Omdat het de kleine dingen zijn die het leven echt geweldig maken. Meer verbonden.

TWINLIFE: DARE TO BE YOU!

10% korting op je bestelling
Meld je nu aan voor de Twinlife nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.