Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis*
NL, BE & DE: Gratis verzending vanaf €50,-

OVER ONS

TWINLIFE is een modern casual Nederlands kledingmerk voor mannen opgericht in 1996. Ons merk staat voor stoer, werelds en comfort. Wij ontwerpen kleding voor de zelfverzekerde moderne man die houdt van goede pasvormen. Het zijn de kleine dingen die de collecties uniek maken. Er is veel aandacht voor onderscheidende stoffen, grote maten (tot en met 4XL), duurzaamheid en stoere details. Wij kiezen kwalitatieve materialen om de levensduur van onze kleding zo lang mogelijk te maken.

ONZE MISSIE

Steeds belangrijker wordt het verhaal achter de productie van onze kleding. Kleding die bijdraagt aan een betere toekomst; namelijk dat het op een juiste manier wordt geproduceerd. Alles wat we doen, maken of produceren doen we met respect voor het milieu. Wij kunnen met trots zeggen dat wij goed zijn voor onze omgeving, onze klant, onze medewerkers en onze producenten.

Het is belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat want wij voelen ons verantwoordelijk als het gaat om onze planeet. Daarom zetten wij bij iedere nieuwe collectie stappen om de impact op het milieu en ons afval te verminderen. Het is ons doel om onze kleding volledig transparant en duurzaam te produceren.

WELKE STAPPEN ZETTEN WIJ?

Bij het ontwerpen en produceren van iedere nieuwe collectie zorgen we ervoor dat we weer een stapje verder zijn. We maken onder andere gebruik van BCI katoen, REPREVE vezels en duurzame verpakkingen. Door gerecycled katoengaren te gebruiken, geven we post-consumer kleding een nieuw leven, dumpen we minder kleding op stortplaatsen, verminderen we de C02-uitstoot en verminderen we de hoeveelheid gebruikte water en pesticiden.
Lees ons verhaal

Je vindt ons ook op

Betaalmethoden

applepayidealklarnapaypalvisamastercardbancontact

Verzendpartner 

dhl-1postnl-3
website door click active
magnifiercross