Dare to be you!

TWINLIFE haalt inspiratie uit de overtuiging dat jezelf durven zijn, vrijheid en avontuur, belangrijker is dan ooit. Het zijn de kleine dingen die de TWINLIFE collectie herenkleding uniek en eigentijds maken. We observeren, we voelen, we schetsen, we creëren en zorgen altijd voor een speels element. Een eigenwijze print, een contrasterende steek, een onconventioneel geplaatste knoop.

Ga samen op avontuur

Veel van ons omringen zichzelf met werk en zijn de hele dag druk bezig met to do’s afstrepen. Sociale media vertelt ons dat we meer vrienden hebben dan ooit tevoren, maar we zien ze steeds minder. Wij geloven dat het belangrijk is om samen tijd door te brengen. Tijd met degenen die het meest voor ons betekenen. Dus ga er op uit! Verzamel verhalen met vrienden, ontsnap aan de routine, beleef échte momenten en maak herinneringen. Omdat het de kleine dingen zijn die het leven echt geweldig maken.

Kleding voor stoere mannen

Bij TWINLIFE maken we kleding voor stoere mannen. We vinden het belangrijk dat mannen zich zelfverzekerd voelen in hun kleding, omdat ze dan pas echt kunnen genieten van alle mooie momenten. Hoe fijn is het als je kunt dragen wat je zelf mooi vindt, zonder rekening te houden met wat andere mensen daarvan vinden. In onze collectie vind je kleding voor moderne en stoere mannen die houden van avontuur en vrijheid. Neem een kijkje in onze webshop om te zien welke kledingitems bij jou passen.

Voel je vrij!
Bij het ontwerpen van onze kledingitems en accesoires denken we aan de avontuurlijke man die op zoek is naar vrijheid. Hier komen stoere en moderne items uit voort. Denk aan stoere overhemden, oversized jackets, relaxte hoodies en kleuren als legergroen en donkerbruin. Ook hebben we gedacht aan handige details in de items voor wanneer je op avontuur gaat. Zo vind je in de items voldoende zakken, kunnen mouwen worden opgerold en vastgezet en zijn ze gemaakt van zachte stoffen voor ultiem comfort.

Ben jij een avontuurlijke man en voel jij je aangesproken door deze blog? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Oktober 09, 2021