WAT IS NU EEN DUUR KLEDINGSTUK?

Kleding maken de man is een veel gebruikte uitspraak. Maar wat kost dat nou eigenlijk….

Uit onderzoek is gebleken dat je ondergoed en sokken, de duurste kledingstukken zijn en je Rolex je goedkoopste! Hoe zit dat dan?

Het is eigenlijk een vrij eenvoudig rekensommetje: Kledingstukken die je het vaakst draagt en de meeste slijtage opleveren, die moet je dus het vaakst vervangen.

De rekensom:

Je mooie Rolex horloge koop je eigenlijk maar 1 keer in je leven. En stel dat je dat ene horloge koopt van ongeveer 5000 euro, 40 jaar draagt, dan kost het je dat ongeveer 0.34 euro per dag.

Een set ondergoed (7 stuks) van 20 euro per stuk, draag je 6 maanden voordat ze weer aan vervanging toe zijn. Dus 14 onderbroeken per jaar die je koopt de komende 40 jaar, kosten dan 0.76 euro per dag! En dan hebben we het nog niet over de berg onderbroeken die je weggooit!

Het punt is eigenlijk dat goedkoop ook meestal duurkoop is.

Bij TWINLIFE vinden wij dat de prijs/kwaliteits verhouding moet kloppen. Een mooi kleding stuk, gemaakt van eerlijk materiaal (duurzaam of niet) heeft ook zijn prijs. Maar als je er het rekensommetje op los laat, dan valt de prijs uiteindelijk vaak wel mee!

Ons advies is: Koop betere kwaliteit, wees er zuinig op en draag het langer door…

En gelukkig is nu het grootste gedeelte van de collectie in de SALE…dus dezelfde kwaliteit, maar dan voor minder 😊

Happy Shopping op twinlife.com

Februar 04, 2022